Hormonalni profil

Dobry den, je mi 37,5 let, mam sedmimesicniho syna po IVF, nas nalez byl nevysvetlena neplodnost. Nechala jsem si udelat novy HP s temito vysledky TSH 1,14, FSH 9,68, PRL 7,06, E2 72, LH 3,81. AMH mi laborator neudelala drive ani ted, ale mame v rodine predcasne selhani vajecniku. Radi bychom se do pul roku pokusili o druhe dite opet pres IVF. Jaka je sance, ze IVF vyjde, a ma smysl se o nej pokouset? Zijeme v zahranici a na zadne vysetreni IVF se tu nevztahuje zdravotni pojisteni.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Lucie, pokud je váš případ uzavřen jako idiopatická (nevysvětlitelná) neplodnost, pak IVF je jedinou vhodnou léčbou. Podmínkou stimulace je ukončení kojení. Výsledek IVF ovlivní stimulace, kultivace embryí, kvalita embryologické laboratoře, kryokonzervace embryí. Možností jak zvýšit úspěšnost transferu až na 70% je provedení PGS vyšetření embryí. Můžete se také podívat na naše webové stránky www.sanatoriumhelios.cz. S pozdravem MUDr Pavel Texl

prim. MUDr. Pavel Texl
prim. MUDr. Pavel Texl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Sanatorium Helios

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: