Hrudnik

Mam uz par let problem s tlacenim a pichanim u srdce,nejcasteji pri spanku.Na cas to odeznelo,ale v posledni dobe to pocituji zas,ale ne tak agresivne.Casto citim aritmii,propumpnuti srdce a hur se mi dycha.Parkrat sem mel velmi zrychlene buseni srdce,ze jsem si musel lehnout.Pisi az po tom,kdyz jsem si uvedomil,ze pri sexu me po kratke dobe zacne tlacit u prostred hrudniku az k zaludku a to prechazi k paleni a musim si lehnout.Neziju moc zdrave a mam prolaps chlopne.Diky za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Diagnosa prolapsu mitrální chlopně byla zřejmě vyslovena na základě echokardiografického vyšetření-z toho soudím,že jste byl,nebo stále jste?v péči nějakého kardiologa.S ním by bylo vhodné probrat Vaši arytmii,v případě potřeby by Vám pravděpodobně byla nabídnuta delší monitorace srdečního rytmu.Vaše obtíže samozřejmě nemusejí být nutně způsobeny poruchou srdeční funkce,ale je třeba souvislost vyloučit.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x