Hučení v ušich

dobrý de asi před půl rokem jsem prodělala velký stres beru rano 1 sentalinu 50mg rivotvil př i úzkosti a na spaní Mitrazapin30mg 1 nyní se mi celkem ulavilo ale trápí mě huření v uších heru na tobetahistin a ted jsem k tomu přidala tebakom 40 mg jemožné že hučení odezní měla jsem veké problémi de spaním nebo mohu ještě něco přidat nějaké léky děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den Hučení v uších neboli Tinnitus je velký medicínský problém. v podstatě neexistuje kauzální terapie, čili terapie, která by tento problém vyléčilá. Antidepresiva dokážou, aby to tolik nevadilo. dále léky typu betahistidinu také léčí jenom příznaky, existuje léčeba tzv Transkraniální magnetická stimulace, kterou třeba dělají na Psychiatrické klinice VFN ale její efekty jsou zatím sporné. ˇČasto se jedná o příznak s kterým je třeba se naučit žít. S pozdravem MUDr. Miroslav Sekot

MUDr. Miroslav Sekot
MUDr. Miroslav Sekot

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Hélio - centrum pro duševní zdraví

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: