Hučení v uších

dobrý den asi před okem jsem prodělala velký stres kvvůli reakci na lék a ještě nějaký problém v rodině začalo to šílenou bolestí uší slončila jsem na heurol. na kapačkách nyní se lečím ba psychzatrii nemohlajsem vůbec spát beru sentralin-teva 50mg a při uskosti rivotril a nna spanímitrazapin30mg trápí mě ale hučení v uchu mřejde to mám si ted brat po večeri 1tb rivotvilu a nana noc mitrazepan ,ale ráno se probudím a v uchu hučí přejdeto děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den hučení v uších neboli tinnitus je komplexní příznak, který léčí neurologové orl a psychiatři. Většinou neumíme příznak odstranit ale zmírnit jeho intentizu emoční prožívání, ve vašem případě antidepresivy abenzodiazepiny, jak se děje, ORL většinou indikují betaserc, nebo podobné léky se sporným efektem ani transkraniální magnetická stimulace, což je spíše experimentální metoda nenípřesvědčivá. Více vám asi sdělí váš lékař. S pozdravem) MUDr. Miroslav Sekot

MUDr. Miroslav Sekot
MUDr. Miroslav Sekot

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Hélio - centrum pro duševní zdraví

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: