Infarkt myokardu, steatóza jater

Může člověka postihnout infarkt myokardu i když má cholesterol v normě ? Lze se při dodržování diety zbavit steatózy jater a slinivky ?

Odpověď odborníka:

Ano, infarkt může být ev. vyvolán třeba zánětem cévní stěny, ale je to možnost velmi vzácná ve srovnání s infarktem při vysoké hladině cholesterolu a krevních tuků vůbec. Steatosa je jev vratný, takže při dietě je možné ji upravit do normy.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: