Infekce ureaplasma

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně ureaplazmat. S přítelem jsme spolu skoro 2 roky, ještě na počátku vztahu jsem začala mít potíže jako výtok z pochvy, svědění a bolest při pohlavním styku ( pochva se na jednom místě hodně zužila a znemožňuje nám ten styk). Šla jsem k doktorovi a ten my řekl ze mám kvasinky a léčili jsme je. To se několikrát opakovalo jelikož příznaky přetrvávaly. Nakonec mi udělal kultivace a zjistilo se ze mám ureaplazma. Předepsal mi Doxybene ( i přítelovi jedno balení ). Přítel bych tehdy na několik měsíců v cizině ale i přesto antibiotika dobral. Po léčbě jsem šla na vyšetření a výsledek kultivací byl negativní. Však brzy po přítelovém návratu do Česka se mi potíže vrátili. Vím jistě ze mi nevěrný nebyl. Otázka je tedy jestli on muže jít na vyšetření pro ureaplazmata a případně k jakému doktorovi? A ještě by mě zajímalo jestli to extrémní zúžení pochvy je vůbec následkem této infekce nebo by se mohlo jednat o něco jiného? Děkuji předem za odpověď .

Odpověď odborníka:

Ureaplasma rozhodně pochvu nezúží, zajděte na vyšetření gynekolog vám řekne zda jde o zúžení i když si to nemyslím přítel může jít na kultivací na kožní oddělení nebo na urologii . Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: