Inhalace

dobri den pani doktorko mohla byste mi poradit?, mam dcer je často nemocna v tomto obdobi nejvic jaro ale alergie nema jen se chc zeptat jak ted tak pořad dokola kašle tyden tak tyden zdrava a pořad tak neni to nic hrozne spiše to je ryma apk teče do krku a s toho kašle nejvic plno hlenu atd vždy jsme nasadila berodual aby se to neslilo dolu na prudušky kašlem hlavne v noci takže človek je s toho neštastny ma otazka je muže se to tak často ten berodula použivat?? třeba ja ji to davam nekdy4 dnyněkdy i dele pak třeba 2tydny ne je zdrava a zase znova muže se to takhle dělat??? neubliži ji to nebo mam raději ji lečit jako normalne každeho kdo neni alergik,?? nevim jestli rozumite jak to myslim že přece dite musi byt nemocne kolem nas jsou pořad deti nemoceni dokonce i my dospeli tak se ptam jak to mam řešit nebo mi doporučili znova nasadit flixotide ale nezda se jmi t poradte prosim hlavne ohledne toho berodulau jestli se mže takto davat často děkuji Iva

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud dcerka trvale pokašlává, nasadila bych znovu Flixotide. Berodual se požívá pouze jako úlevový lék při záchvatu kašle, při dušnosti. Zkusila bych přidat i antihistaminika.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: