Intimní gely: nezpůsobují zánět a nemají vliv na antikoncepci?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda Chilli gely pro intimní hygienu nemohou způsobit záněty atd.. Zda jsou vhodné pro intimní partie a neovlivní účinek antikoncepce. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, intimní gel nemůže způsobit zánět, ani ovlivnit účinek antikoncepce. Intimní gel je určen pro intimní partie.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: