Vliv antibiotik na antikoncepci

Dobrý den beru antikoncepci Dienille a dostala jsem antibiotika Biseptol 480 beru dva ráno a dva večer na zánět ledvin a močových cest. Mají tyto antibiotika nějaký vliv na antikoncepci ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, samotná antibiotika vliv na otěhotnění při antikoncepci nemají

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: