Invazivní liposukce

Dobry den, jsem 2roky po porodu, nyni planujeme dalsi dite. Bohuzel mam stale 15 kg nadvahu, o ktere si myslim, ze ani pro poceti neni moc priznive. jsem v kategorii obeznich. trpim zaroven atrofii stitne zlazy, ktera je ale lecena. pro dalsich ubytek vahy (mimo cviceni, zdrave stravy) jsem nyni premyslela o invazivní liposukci, coz samozrejme neni levna zalezitost. Ma tento zakrok vubec cenu pred planovanim dalsiho tehotenstvi? Nepostaci popripade lymfomasaze? dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Danielo! Invazivní liposkukce není metoda vhodná k redukci nadváhy!! Jde o kosmetický zákrok a nutno dodat že ne právě přirozený. Nezměníte-li svůj způsob přemýšlení a tím i chování, hlavně jídelního a pohybového, budete se svou (nad)váhou nejspíš marně bojovat. Doporučuji nějakou terapeutickou aktivitu : choďte na skupinu STOB nebo si najděte poradnu pro výživu. Uvidíte, že s podporou a postupně to není bolestivé a že se Vám nakonec bude dařit lépe! Čím pomaleji budete hubnout, tím spíš Vám úbytek vydrží.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: