Ivf

dobrý den.mám po dvou spont.potratech a 1 nevydařeném ivf. 33let.antifosfolipidový syndrom,nyní beru acidum folicum,anopyrin,medrol jako přípravu před druhým ivf. na to jsem měla jít tento měsíc. avšak od konce předchozí menstruace téměř stále silně špiním,cca 14dní¨až do dnešního dne kdy jsem začla silně krvácet. cca týden před termínem očekávané menses,od které bych měla začít stimulovat. mám stimulaci začít a nebo raději ještě další měsíc počkat,zda se cyklus srovná.mám pochyby,jestli je špinění způsobené zřejmě hormonální nerovnováhou(při kontrole utz nebyl žádný nález),zda je vhodné začít stimulaci a následný transfer,když je tělo takto "rozhozené".po diagnostické laparoskopii byla menstruace v pořádku,potíže se špiněním nastaly až ted další cyklus,od kterého jsem měla začít ivf přípravu.můj lekař je nyní na dovolené,nemám to s kým konzultovat.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, přesto si zavolejte do IVF centra, poradí vám i jiný lékař v ambulanci, když jej informujtete (vyhledá si i dokumentaci a může do ní nahlížet, což já nemohu), je to lepší než naslepo bez vaší znalosti něco radit. Zavolejte si do IVF centra, popište svoji situaci a uvidíte, že lékař vám přesně poradí,co a jak dělat. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: