Ivf a letrox

V brzké době podstoupím IVF, lékař mi nasadil Letrox 50, TSH mám 3,4, což je v normě, pro otěhotnění je ale prý ideální hodnota do 2. Dříve mi jiný lékař nasadil Letrox ze stejného důvodu, ale po měsíci jsme se dohodli, že ho přestanu brát, jelikož jsem ho špatně snášela. Beru ho teď tři týdny a začínám mít hodně nepříjemné pocity na krku - brnění a tlak, hůř se mi polyká. Mohou to způsobovat léky? Je to ze začátku léčby obvyklé, nebo je něco špatně? Děkuji za odpověď. Kristína

Odpověď odborníka:

Musím říct, že s tímto druhem reakce na Letrox jsem se ještě nesetkala a nedovedu si představit mechanizmus, jakým by to mohl způsobovat. Doporučila bych endokrinologické vyšetření s komplexním vyšetřením štítnice, včetně ultrazvuku žlázy.
Mějte se hezky a držím palce.

MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.
MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: Soukromá endokrinologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: