Jaterní testy

mohou být vysoké jaterní testy po chirurgickém zákroku?(vyříznutí pokožní bulky na zádech)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Taldo, můžou, za podmínky, že nějakým způsobem byla ovlivněna játra - to se může stát i léky použitými pro celkovou narkózu. Pokud jste podstoupil zákrok pouze v lokální anestezii, je pravděpodobnost již menší, příčinu lze ale opět hledat v lécích, např. na zmírnění bolesti, pokud jste takové užíval.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: