Je možno takto chytit nějakou pohlavní nemoc?

Dobrý den, mám neznalost, kterou nedokážu vygooglovat. Je možné chytit pohlavní nemoc, pokud se budu třít penisem (a žaludem) pouze zevně o vagínu nějaké slečny, u které je riziko, že nějakou pohl.nemoc má, a následně penis umyji? Sekundárně, je možné chytit pohl. nemoc i při styku, pokud se následně umyji? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

V obou případech, které uvádíte, je možné se nakazit pohlavní chorobou, i když riziko je samozřejmě nižší, než u klasického pohlavního styku.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: