Je možnost otěhotnění?

Dobrý den, minulý týden v sobotu jsem vynechala HA a měla nechráněný pohlavní styk, dávali jsme si pozor a "šlo to ven". Nicméně 2 dny na to jsem začala krvácet a měla jakoby normální měsíčky. HA jsem užívala dál a týden na to (včera v neděli) jsem dobrala platíčko tzn., že tento týden by mensturace teprve měla přijít. Jak velká je šance otěhotnění? Vím totiž o "kapce touhy" a že i ta by mohla zapříčinit otěhotnění. V případě, kdy si mám udělat těhotenský test? Děkuju mnohokrát.

Odpověď odborníka:

Gravidita není příliš pravděpodobná pokud nepřijdou menses v 7 denní pauze udělejte si gravitest, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: