Je to normální?

Když stáhnu předkožku, tak se toto objeví. Je to normální? Při ztopořeném penisu mi jde předkožka stáhnout pouze pod žalud, mám to řešit obřízkou? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Normální to není, pravděpodobně máte zúžení předkožky - fimosu, obřízka je nejlepší řešení, navštivte urologa.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: