Je to vazne?

Pan doktor, prepacte ze Vas s tym otravujem viem ze ste tu neni len pre mna ale mohli by ste mi este pozriet na tieto hodnoty? Priemer lavej komory 48mm. Priemer lavej predsiene 33mm. Priemer pravej komory 25mm. Ascedentna aorta 28mm, septum 11mm, zadna stena 11mm. Funkcia lavej komory: ejekcna frakcia 60%. Kinetika lavej komory: bez poruch kinetiky. Mitralna chlopna morfologia jemna regurgitacia pod cipy E81cm/s, A52 /cm/s Aortalna chlopna morfologia jemna regurgitacia: -, Vmax 147cm/s, PGmax 9mmHg Trikuspidalna chlopna morfologia jemna regurgitacia pod cipy, TR 14mmHg Pulmonalna chlopna morfologia jemna regurgitacia Perikard bez vypotku Zaver: Pocas vysetrenia takychardia, normalna systolicka funkcia a kinetika LK, EF LK cca 60%, bez poruch kinetiky. Stopove regurgitacie na AV chlopniach. Bez znamok PH ma vypotku Pan doktor prosim vas o vysvetlenie. Neviem sa tu na Sk dopatrat lekara ktory by mi to vysvetlil. Velmi pekne Vam dakujem. Ak je mozne poradte mi nieco na ten nalez najlepsie nieco prirodne teda ak je to mozne. Som v 23tt. Myslite ze je to nezvratny stav? Este raz vam velmi dakujem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Váš nález na UZ srdce je v normě. Není potřeba další vyšetřování, je tam spoustu údajů, které jsou normální. Nevím jaké máte potíže, ale ultrazvuk srdce potíže nevysvětlují.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: