Je to tu zase

dobri den Pani Doktorko prominte že zase piši ale vy odpovidate opravdu skvele a srozumitelne moc za to děkuji už jsme am mnohokrat psala ma dcera 26 meiscu trpi častym kašlem už byly vyzkoušene mnohe možnosti ale nic nezabralo a pokud ano tak jen kratkodobe jako je (singulai rybomunyl ) chvili bylo fajn ale od března požad kašle jak se vylečil do 2 dnu spatky nasazene i atb ale po atb na druhy den zase kašel bez horečky alergie prozatim žadna nezjištena kašel hlavne u spani v polende a trochu i večer nasazen berodual a flixotide bereme 3 tyden po tydnu kašel o.k berodual vysazen davam jednou denne zodac a 2 krat ten flixotide kašel žadny už skoro 10dnu ale dneska rano zase kašel jemne pokašlavani atd ja myslela že ten lek nam ted bude pomahat a nebudem kašlat dlouhodobe mam radeji zodac nasadit znova? a vyčkat asi že? a je schopny ten lek ji vylečit rychleji pokud bude mit znova kašel? neni to ješte nic hrozneho ale už nevim co si počit ja myslela že nam ted ten lek pomuže na par mesicu klidu bez kašle jsem už s toho unavena a nevim i rady neveři že ma dcera astma jen asi nabech stohostaleho kašle všichni řikaj že s toho vyroste ale momentalne to je na plač davala sjme i homeopatika na imunit echinaceu ted par dnu davam pauzu mam ji taky skusit zase nasadit davam často bylinky a na nic neraegovala jako alergicky prosim je to normalni? potřebuji ji naočkovat a ne a ne se uzdravit

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokračuje v léčbě Flixotide2x denně, pokračovala bych i v Zodacu. Pokud dcerka bude mít záchvat kašle, tak dle potřeby přidejte Beroual 1-2 vdechy. Nevím zda-li byl u dcerky vyloučen reflux, který také může být příčinou kašle. I když u dcerky nebyla zatím prokázána alergie není vyloučeno , že časem testy budou pozitivní. Zvýšit reaktivitu průdušek s následnými projevy astmatu může i virová infekce, která je u dětí častá. Pokud dcera bylinky tolerovala můžete v nich pokračovat.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jste těhotná? Pozor na křečové žíly!
Články: Jste těhotná? Pozor na křečové žíly!
Mnoho žen se s nimi setká...
Slovníček pojmů
Články: Slovníček pojmů
Nevíte, co vám lékař ve...
Borelióza: Odpovědi na 10 nejčastějších otázek
Články: Borelióza: Odpovědi na 10 nejčastějších otázek
Léto a vycházky do přírody...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: