Je to vážné?

Ještě jednou dobrý den. Minulý týden jsem vám zaslala dotaz ( -------------------------------------------------------------------------------- Dobrý den pane doktore. Opět se na vás obracím s prosbou o radu. Brala jsem norethisteron na úpravu cyklu a poté 2 měsíce antikoncepci minerva. Nyní jsem již 3tí cyklus bez antikoncepce. První cyklus trval 27 dní, druhý 25 dní a nyní jsem už 32 den cyklu a bohžel MS nikde. TT negativní a BT nízká. Pouze jsem 23 a 24 den špinila. Snažíme se s manželem o miminko a bohužel se obávám, že tímto stylem mého cyklu to nepůjde. V úterý si zajdu ke svému lékaři, ale obávám se, že mi řekne, jako zhruba před rokem, že počkáme ještě zhruba půl roku než nasadíme nějakou léčbu. A antikoncepci rozhodně brát nechci! Co by jste navrhoval vy? Žádné takové zařízení neznám. A slovo sterilita mě opravdu vystrašilo! Myslíte, že je to vážné a budeme mít s otěhotněním problém?

Odpověď odborníka:

Již jsem vám odpověděl co by bylo pro vás ideální řešení Ve vašem případě by bylo dobré obrátit se na specializovanou poradnu pro sterilitu,která bývá v lůžkových zařízeních příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: