K predeslemu dotazu...

Vazeny pane doktore, moc dekuji za odpoved. Ano,jiz jsem dotaz pokladala pred casem jako placeny, ale odpoved mi dorazila v prapodivnem formatu a nesla mi otevrit v mailu. Dekuji jeste jednou. Mohl byste mi prosím jeste rici, zda je mozne diky takovemu tumoru pribirat na vaze stejne a na stejnych partiich jako pri prilis silne HAK? A pokud by to mozne bylo, je to treba dobre znamení co se druhu tumoru tyce? A posledni vec - pochopila jsem dobre, ze obycejna cysta to tedy neni a lekar by to jiz z UZ rozeznal? Jeste jednou velice dekuji za Vasi vstricnost a cas.

Odpověď odborníka:

Příbytek na váze by neměl mít souvislost a tumor a cysta mají na ultrazvuku zcela odlišný obraz vše objasní operace. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Strašák jménem žlučníková kolika
Články: Strašák jménem žlučníková kolika
Žlučníkový záchvat neboli...
Dráždivý tračník
Články: Dráždivý tračník
Nejodvážnější lékařské...
Nespavost je nemoc, kterou lze léčit. Bezpečně a nenávykově
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: