Kapavka

dobry den mam dotaz před třemi dny mi zjistili kapavku teda jen podle příznaku výtěry ještě nemám nasadili mi azitromycin který zabral dnes jsem vzal poslední prášek ja jsem nemel jiny pohlavni styk než s ni několik let ona neustale opakuje ze z nikym nespala čemuž ovšem ja nemužu verit (nechapu proč by mela zapírat když tohle je pro me vpodstate dukaz nevery)protože jsem se docetl ze jiny prenos temeř není možný možná jsem naivní ale není prece jen možne dostat kepavku třeba tim že jsem se na zachode dotkl penisem mísy vím že kapavka přežíva mimo pohlavní orgány jen několik minut ale pořád hledám možnost že to bylo nejak jinak a stále mi vychazí ze to jinak byt nemohlo :-( doktorka mluvila při pohledu jiste takze pochybuju ze by to mohlo byt něco jiného když mi leky hned zabrali výsledky vyteru budou v pondělí mame male dite 6mesicu mam obavu aby se to holčičce nepreneslo třeba do očí sice jsem koupil dezinfekci na ruce ale pritelkyne se pohádce nastvala a odeslai z malou k matce samozrejme dezinfekci si nevzala je nezodpovedna a ja mam obavu aby ji nejaknenakazila pokud by to mela třeba v ustech nebo po toalete.Já jsem z toho psychicky totalne na dne kapavku vylečí snadno ale rány na duši se léčit nedají.Díky za radu a odpoved

Odpověď odborníka:

Pokud nemáte kultivační či mikroskopický průkaz, pak je ještě možnost, že půjde o jiné bakteriální onemocnění. Před porodem se dělají všechny gynekologické výtěry a pokud by tam nějaká infekce tehdy byla, zjistilo by se to. Pohlavně přenosné choroby se skutečně jinak než pohlavně "chytit" nedají. Vyčkejte výsledků testů.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: