Kapavka

Dobry den, chtel bych se zeptat, kdy mohou odeznit prizmaky kapavky. Pobiral jsem 10 dni antibiotika a i po trech kontrolach po intibiotokach,ktere dopadli negativne, me stale svedi analni otvor. Konecnik nema zadne priznaky. Dekuju. V cem by mohl byt problem?

Odpověď odborníka:

Svědění může být vyvoláno přemnožením kvasinek v důsledku antibiotické léčby nebo ekzematizací ( mechanické dráždění, hemorhoidy..). Doporučuji užívat probiotika, nemýt mýdlem, příp. použijte mýdlo Nasil se stříbrem, konečník ošetřujte protikvasinkovým krémem.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: