Kapavka?

V srpnu jsem měl nechráněný pohl.styk.Po 18.dnech jsem měl první příznaky-Výtok,svědění.Žádné pálení při močení.Výtok podobný preejakulační tekutině,někdy slabě nažloutlý.Slabě zašpiněné spodní prádlo.Bral jsem 5dní Biseptol a 10dní Zinnat.Příznaky zcela nevymizeli občas "vyždímu"z penisu čirou kapičku.Z důvodu pobytu v zahraničí jsem ještě nenavštívil lékaře(tyto antibiotika jsem měl sebou).Mám se obávat kapavky??

Odpověď odborníka:

Může jít o kapavku, ale i další pohlavně přenosné choroby. Riziko spočívá v tom, že pokud tyto choroby přejdou ( při špatné či nedostatečné terapii) do chronicity, mají pak minimální nebo žádné příznaky ( výtok ustoupí), infekce přestupuje na další části urogenitálního traktu a hrozí komplikace ( neplodnost atd.). Rozhodně co nejdříve navštivte specialistu - dermatovenerologa ( v nemocnici), který provádí speciální odběry z močové trubice a správně vás bude léčit. Do úplného vyléčení platí zákaz pohlavního styku.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: