Kapavka, clamydie => nevěra?

Dobrý den. Má přítelkyně má 40ti procentní kapavku a chlamydie (ureplasmata, gonorea, chlamydia trachomatis). Naposledy prý měla sex s jiným partnerem na Silvestra 2012. Já v srpnu 2012. Jsem pod neustálým dohledem hematologického oddělení. Testy na pohlavní nemoci mi dělali, i stěry. Nic jsem neměl. Přítelkyně se často líbá s jinými partnery, ale nevěru popírá. Zajímal by mě na to názor. Dá se nějak zjistit, zda to bylo z nevěry?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jsou to sexuálně přenosné choroby, zcela výjimečně je možný přenos při nedodržování běžných pravidel hygieny.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x