Kapavka nebo jina nemoc?

dobrý den, měl jsem svůj první sex s kondomem a ted po dvou dnech mě štípe při močení.je to normální po prvním sexu nebo je to přiznak na nějakou pohlavní nemoc??predem moc dik

Odpověď odborníka:

Dobrý den, spíše to bude otázka pro urologa, může to být močová infekce. Navštivte praktického lékaře.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x