Kapavka testy

Dobrý den, Byla jsem na vysetrení moči na kapavku, výsledek negativní- chci se zeptat, nebyla to první ranní moč, od poslední mikce pred tou na vysetření, uběhla asi jen hodina(musela jsem vypít asi litr vody předtím aby došlo vůbec k mikci) - navíc při pokusech o vymočení do lahvičky asi dvakrát vyšlo jen trochu moče mimo lahvičku, poté asi za pûl hodiny se konečne podařilo. Navíc jsem byla asi jeden den po menstruaci. Chci se tedy zeptat je možné, že by mohl být tento výsledek zkreslený? Příznaky žádné jinak nemám. Sestřička mě vubec neinformovala,že mám být hodinu a půl od poslední mikce apod,to jsem až zpětně dohledala na internetu,proto mám teď obavy. Plus ještě jeden dotaz-planuji vysetreni Žloutenky B,C,Ureaplasmy,Mycoplazmata a Syfilis- za jak dlouho po dobrání antibiotik na chlamýdie můžu jít na testy,aby nebyly zkreslené? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Vyšetření na kapavku z moči není dostatečné, je nutné provést speciální výtěry z močové trubice a hrdla děložního. Takže navštivte speciální venerologickou ordinaci, kde vás otestují i na další pohlavně přenosné choroby. Doba od užívání antibiotik není rozhodující.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: