Kapky do uší

Dobrý den, nedávno mi přítel do uší nakapal místo kapek do uší kapky proti kašli a nějak od té doby v tom uchu cítím nesmírný tlak a mám ho zalehlé. Není možné, že by se mi stalo něco se sluchem? Mám si dojít pro normální kapky do uší a nechat to tak?

Odpověď odborníka:

Vážená slečno Petro, doporučuji Vám vyhledat ORL ambulanci a nechat se vyšetřit a ošetřit specialistou. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: