Karcinom prostaty

Paní doktorko, můj otec před pěti lety prodělal radikální prostatektomii, zhoubný nádor. Nyní bude poslán na radioterapii z důvodu zvyšujícího se PSA. Je šance na úplné vyléčení pokud se nádor vrací, popřípadě jaký je výhled do budoucna. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Milá Martino,
pokud se jedná pouze o návrat onemocnění v oblasti prostaty (což pravděpodobně ano, pokud je v plánu radioterapie), pak může být radioterapie metodou, která povede k vyléčení !
Držím palce!

MUDr. Karolina Kašparová
MUDr. Karolina Kašparová

Specializace: Onkologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: