Kdy je vhodné otěhotnět po operaci prasklého slepého střeva?

Dobrý den, chtěla bych zeptat, jetsli vadi otěhotnění, když jsem prodělala operaci prasklého slepého střeva. Lázně plánuji. Nicméně bych chtěla i brzy otěhotnět, či je lepší počkat. Děkuji

Odpověď odborníka:

Lázně jsou rozhodně na místě, po tomto zákroku jste ohrožena především srůsty v dutině břišní. Doporučovala bych otěhotnění až po lázních.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: