Když žena nemůže dosáhnout orgásmu?

Dobrý večer, mám takový problém. už se mi stalo dvakrát že jsem nedosáhla orgasmu ale vždycky jsem dosáhla orgasmu. jinak beru atikoncepci Lindynette, jesti ty prášky nemají taky na to vliv, abych dosáhla orgasmu? s pozdravem Lucie

Odpověď odborníka:

Podezřelá je úplná neschopnost dosažení vyvrcholení. Pokud jde pouze o ojedinělý případ, tak se to jistě příště podaří. S antikoncepcí by mohl být problém, pokud ji užíváte nově. Jestliže potíže přetrvají, navštivte gynekologa. Při sexu dejte partnerovi najevo, co se Vám líbí. Hlavně se při aktu uvolněte a nesvazujte se myšlenkami na neúspěch.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bolest kloubů a suché oči – co mají společného?
Články: Bolest kloubů a suché oči – co mají společného?
Artritida je většinou...
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Bolesti zad
Články: Bolesti zad
Alespoň jednou za život...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Poruchami spánku spojenými se směnným provozem jsou často ohroženi i lékaři
Máte-li lupénku, pak pozor na vznik cukrovky
Články: Máte-li lupénku, pak pozor na vznik cukrovky
Lidé se závažnou formou...
Deprese
Články: Deprese
Deprese nepochybně provází...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x