Knedlík v krku

Přeji Vám krásný den Pane Doktore , byl jsem s problémem pocit ciziho tělesa v krku nebo- li přesněji řečeno pocit zahlenění . Pan Doktor (obvodní ne krční) se mi podival do krku a řekl mi že mé podezření hlenu je spravne prohlidl mi uzliny v pořadku . Ptal se mě jestli mam problem při polykaní odpověděl jsem že ne pravě při polykaní nebo při pití citim absolutní ulevu a že z krku do dutiny ustní taham bezbarve hleny muj problem není trvaly při žvykaní nebo při cucaní bombonu take citim ulevu . Ptal jsem se ho na možny přiznak nadoru krku nebo-li hrtanu nebo i hltanu řekl mi že při nadoru hrtanu je prvotní přiznak chraplaní a že pocit ciziho tělěsa v krku ma nasvědomí mnoho jinych meně zavažnych přičin . Na ORL mne neposlal udajně to zahlenění v okoli vidi říkal mi že se jedna o kuřacke problemy . Myslíte že už nemusím navštěvovat ORL a vyšetření krku steujně jako na prev prohlidce stači předepsal mi sprej a mam jist silnou česnekačku nebo rozmichat česnek a zazvor a jist v male davce 3 krat denně chtěl bych na to slyšet Váš nazor , jako svému lekaři plně duvěřuji nikdy mne nezklamal a nikdy ani špatně nelečil jen ve Vas mam take duvěru a rad bych si vyslechl Váš nazor . Děkuji

Odpověď odborníka:

To nejzákladnější vyšetření máte provedeno a nic nápadného v hltanu a hrtanu není. Patrně se jedná o počínající atrofickou faryngitis. Přestat kouřit, uvidíte i po několika dnes účinek, ale na ORL ambulanci si určitě zajděte. Vyšetření prohloubíte a můžete mít tak plnou jistotu.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: