Knedlík v krku

Dobrý den, již před 2 týdny jsem začala mít nepříjemný pocit v krku, byla jsem na ORL a gastroskopii a lékaři řekli že je vše v normálu. Stav se stále zhoršuje, cítím velký knedlík v krku, který mě hrozně dusí. špatně se mi dýchá, tlačí mě na hrudi, mám vyschlo v krku a stále mám tendenci říhat. Dnes jsem byla znovu na ORL a najednou mi pan doktor diagnostikoval pharyngitis subacuta a zarudlou sliznici. Dostala jsem ATB Klacid a sprej bioparox. Je možné že nepříjemný knedlík je tímto způsoben? (štítnou žlázu mám v pořádku). Myslíte si, že ATB a sprej mi pomůže? Občas mě pálí i žáha a hrozně mě bublá v břiše, mívám i řídkou stolici. Nemohl by to být reflux jícnu? Nechápu, že najednou mám krk zarudlí a před tím když jsem měla knedlík v krku tak nebyl. Nechápu to, prosím vás o radu

Odpověď odborníka:

Taková léčba faringitidy je správná. Doplnil bych navíc užívání léků na snížení kyselosti žaludku.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: