Koleno po artroskopii menisku

Dobrý den, v říjnu 2014 mi byla provedena ASK kolene (parc.med.menisectomie a parc. synovialectomie suprapatelárního recesu). Po operaci během 1/2roku 4x punkce výpotku, lékař předpokládal nějaký putující zánět v těle, ale serologické vyšetření negativní. Pak zklidnění, nyní mám měsíc větší pohybovou aktivitu - delší chůze a pak posilování břišních svalů (bez výpadů, bez skoků, koleno cíleně nezatěžuji) - pocitově koleno opět "plave", je citlivé, horké, bolí i ze zadní strany jakoby byly i citlivé žíly. Znovu na operaci nechci, je nějaká možnost, jak zjistit, co problémy způsobuje? Moc děkuji za Váš čas. Mája

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Můžete mít arthrosu v kolenním kloubu, můžete mít revmatické onemocnění možností je celá řada. Doporučuji návštěvu lékaře a provedení vyšetření , nová arthroskopie je až poslední možnost v řadě.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: