Koleno po ask

Dobrý den, pane doktore. Mám 3 měsíce po ASK a včera jsem Vám zasílám dotaz, že mám neustálé problémy, koleno je stále nateklé a píchá mne čéška, což dříve před ASK nebylo. Chci se ještě optat, zda si tim ze koleno stale boli a ze je tam asi neco spatne, mohu poskodit dalsi tkane v koleni a diky tomu si privodit pozdejsi artrosu s naslednym TEP ? Je koleno po ASK vice nechylne k artose nez to uplne zdrave nikdy nepoznamenane operaci ? Fakt z toho mam velky strach. Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Artroskopie byla prováděna dle mého názoru protoi, aby se upravily změny, které právě naopoak ke vzniku časné artrozy mohly vést. Po ASK na provedený výkon a, ale výstelka reaguje mírným nemikrobním zánětem, který by se měl postupně upravit. Pokračovat v doporučenýcxh postupech. Chlad, někdy i medikace, ale především rehabilitace by měla být na místě. Jinak poradí váš opertatér v další léčbě..

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: