Kontrola cop

Dobrý den, mám dotaz v roce 2007 jsem byla na konizaci delozniho cipku od te doby jezdim pravidelne na kontroly po půl roce ted uz po roce a vzdycky je to pro mě neprijemne vysetreni a spinim po nem. Ted jsem ve 21 tydnu tehu a jeste jsem na vysetreni nebyla protoze gynekolozka ke ktere jezdim nebyla pritomna tak mi vysetreni ale asi ne tak hloubkové udelala moje ¨normalní¨ gynda abych nemusela do Prahy k te druhé...ale dnes jsem se konecne dovolala do Prahy abych rekla ze jsem tehotna aze vysetreni mam za sebou a doktorka chce abych stejne prijela ze me chce videt....bojim se protoze jsem na zacatku tehu z neznameho duvodu krvacela tak jsem na rizikovem a predstava ze se ve mne ted bude hloubkove vrtat a budu zaase spinit mě neuspokojuje jsem na nervy a bojim se ze to ublizi miminku.........musim na to vysetreni kdyz mam tento problem a zakladni COP mi udelala moje gynekolozka? Dotaz je dlouhy a doufam ze v nem vse pochopite diky za info.

Odpověď odborníka:

dobrý den, vše jsem jste popsala velmi srozumitelně:) na vyšetření bych jela, lékařka nebude nešetrná vzhledem k těhotenství.pokud byl nějaký nález, který bylo nutné intenzivně sledovat, je nutné zkontrolovat, co to dělá v těhotenství.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x