Konzultace vysledku boreliozy

Dobry den mam 21 rokov a vitiligo od 10 rokov.Liecim sa u jednej pani elktroakupunkturou a tej vyskakuju u jejich pacientov niektore z testov na boreliu pozitivne, tak som si ich dala spravit aj ja (aj ked som nemala posledne roky mozno aj 8 kliesta ani nemam ziadne potize,bolesti,priznaky nic) vysli mi IgM-pozitivne( 1,26) a IgG-negativne napisali (aj ked to bolo v hranicnych hodnotach 0,92).Doktor obvodny mi hned predpisal Klacid SR na 3 tyzdne ze sa to musi hned riesit, bez ATB to nejde ale mne pride divne uzivat ATB ked sa citim ok vlastne a nemam ziadne priznaky, ze som tam sla len kvoli tomu ze to vyskakuje u toho vitiliga viacerim.Viete mi prosim Vas poradit ci mam uzivat tie ATB ci nie,nechcem si viac tymi ATB prave uskodit kedze sa citim normalne ale na druhej strane mi vyskakuje IgM co znamena akutna faza borelie.A doktora by som mala pocuvnut a nespekulovat ja viem. Kozna mi este povedala ze co ked si zamenil iv labaku IgM za IgG ze to by jej na man sedlo vicaj s tym vitiligom , ale to je len jej domienka.Prosim vas ak mi viete nejako poradit pomoct budem velmi vdacna. Prajem pekny den a vopred Dakujem

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Moc se omlouvám,chápu,že Vás svou odpovědí zklamu.O svých pochybnostech byste měla upřímně a otevřeně hovořit s lékařem,který indikoval ATB.Jistě bude připraven k dialogu,pokud by bylo potřeba,bude konzultovat kolegy..

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: