Kopřivka

Dobrý den,má dcera/20roků/se od prosince loňského roku léčí na výskyt kopřivky po celém těle.Byly provedeny krevní testy,které prokázaly streptokoka.Ten byl přeléčen ATB penicilin 750.Dále pak při dalším vyšetření,který stále streptokoka vykazovala byla předepsaná ATB Sumamed.Po tomto přeléčení streptokok již nebyl zjištěn ale kopřivka trvala stále.Přišly na řadu další ATB Zinnat po kterém se kopřivka zmírnila ale stále trvá.Vzhledem k tomu,že dcera se léčí na epilepsii,začaly se k vyrážce přidávat další komplikace a to ranní nevolnosti s křečemi v horních končetinách a velmi krátkodobé výpadky paměti.Při léčbě ATB brala ještě antihistaminika Xyzal,který byl při těchto neurologických potížích vysazen a byl nasazen Claritin.Nicméně,vyrážka stále trvá zrovna tak i neurologické potíže.Na epilepsii bere lék Lamotrigin.Chci se zeptat,zda nemůže kombinace léku Lamotrigin a claritin anebo kožní vyrážka způsobovat neurologické potíže.Dcera s těmito problémy navštěvuje kožního lékaře i neurologa,ale problém stále přetrvává a nelepší se.Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Paní Dano, přeji dobrý den! V této komplikované záležitosti se neobracíte správně. I přes poměrně podrobný popis obtíží se neodvažuji Vám na dálku radit. Bez prostoru pro vyšetření slečny dcery a bez možnosti kladení dotazů z mé strany vylučuji možnost Vám poradit. Nejste-li spokojeni s výsledky léčby stávajících lékařů, zkuste konsultovat lékaře jiné, stejných specialisací.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: