Kostní metastázy

Dobrý den. Můj druh je posílán z urologie na scitigrafii skeletu s podezřením na metastázi kostí. Kdyby se tato diagnoza potvrdila, co se s tím dá dělat? Asi vůbec nic. Děkuji Míla

Odpověď odborníka:

Paní Mílo, nález kostních metastáz je známkou toho, že nádorové onemocnění je v pokročilém stádiu. I v takovém případě je možné (a také to tak většinou je) pacienta dál onkologicky léčit, cílem této léčby bývá ale pouze zpomalení průběhu nádorového onemocnění, nikoli úplné vyléčení. Moc vám přeju aby scintigrafie vašemu muži dobře dopadla!

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x