Kožní reakce na léčbu

Dobrý den, otec byl léčen na hepatitidu C. Po léčbě se dodnes potýká se silnou vyrážkou, která je léčena mastí. Po zahájení promazávání vyrážka do týdne zpravidla mizí. Bohužel mast používá již dlouho a dlouhodobé užívání se nedoporučuje. Vyrážky se prý, po léčbě jakou absolvoval, zřejmě nezbaví. Jaký je Váš názor, popřípadě návrh na naši situaci? (přiložena lékař.zpráva)

Odpověď odborníka:

dobrý večer, prosím věřte péči dermatologa, některé kožní nemoci se musí mazat dlouhodobě a to je i případ Vašeho tatínka, choďte pravidelně na kontroly a dermatolog se určitě postará o to , aby neměl žádné komplikace S podravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Mykóza penisu: Pohlavní nemoc to není, ale přehlížet ji se nevyplácí!
Hepatitida
Články: Hepatitida
Hepatitida, někdy nesprávně...
Když se rakovina rozšíří do kostí
Články: Když se rakovina rozšíří do kostí
Toto zhoubné onemocnění...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Zánět žil
Články: Zánět žil
Zánět žil, flebitida, se...
Ramsayův–Huntův syndrom: Když pásový opar postihne lícní nerv
Astmatici, vyzrajte na zimu
Články: Astmatici, vyzrajte na zimu
Bohužel ani zimní období...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x