Krátká ms - špinění, je to v pořádku?

Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o radu. Je mi 20 a užívám HA Jeanine. Musela jsem si odložit MS asi o 2 dny. Když pak měla MS přijít, byla slabá asi 2 dny a šlo spíše jen o nahnědlé špinění. S přítelem používáme ochranu. Chci mít jistotu, že je vše v pořádku. Děkuji

Odpověď odborníka:

Ano, je to možné, chcete-li mít absolutní jistotu udělejte si gravitest, předpokládám, že bude negativní a v klidu vyčkejte další menses Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: