Křečové žíly v pánevní oblasti

Dobrý den, mám dlouhodobé bolesti břicha. Dnes mi doktorka vnitřním ultrazvukem objevila Varixy okolo vajecniku i delohy. Rekla ze se to stava a ze s tim nic nejde delat. Docetla jsem se ze pomohou leky jako na krecove zily na nohou. Co mě ale zajímá. Jaký to má vliv na budoucí těhotenství? Je mi 21let. Beru hormonální antikoncepci. Má to vliv? Děkuji

Odpověď odborníka:

Na budoucí graviditu to vliv žádný mít nebude můžete zkusit Ascorutin ale nedá se předpokládat že by varixy vymizely, ale je to dost běžný nález Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Krevní obraz
Články: Krevní obraz
Krevní obraz je laboratorní...
Řešení nealergické rýmy bývá oříškem
Články: Řešení nealergické rýmy bývá oříškem
Těhotné ženy, děti, nemocní...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: