Krevni obraz

DEKUJI ZA VASI ODPOVED AKORAT JSEM JESTE ZAPOMEL CO SE TYKA TOHO MEHO DOTAZU VAM RICI ZE JSEM PRED 15 LETY PRODELAL SYFYLIDU A PROTO MAM TED OBAVY ZE MAM NIZKY MONOCYT NA KREVNIM OBRAZU MUJ DOTAZ JE STEJNY MOHU BYT HIV POZITIVNI A JE MOZNY KDYZ BYCH CHYTL NEJAKOU JINOU INFEKCI I PRESTO MOHL BY MI VZNIKNOUT V TELE HIV , I PRESATO ZE BY SE NEJEDNALO PRIMO I HIV ALE JEN NEJAKOU INFEKCI DEKUJI VAM ZA VASI ODPOVED

Odpověď odborníka:

Teoreticky jste se mohl nakazit HIV ve stejný okamžik, jako syfilidou. Tato vícenásobná infekce je relativně častá. Ale při následném testování vám jistě byly odebrány protilátky i proti HIV, takže pokud byste tuto infekci měl, přišlo by se na to již tehdy. Pokud jste od té doby neměl rizikový pohlavní styk(nebo nejste narkoman), pak infekci HIV nemáte. Sama od sebe tato infekce v těle nevznikne.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: