Krevní obraz

Dobrý den paní doktorko, chtěla bych se zeptat zda je možné vystopovat astmatický sklon z KO. Dcera má v KO 0.05 eosinofily / hodnoty laborky jsou 0-0.04 / a objem ery prům. ná 84 / hodnota laborky je 84-98 /. Dcera je alergik, kýchání, někdy chvilkové podráždění očí, občas rýma a kašel. Děkuji za odpověd a hezký den, vlasta

Odpověď odborníka:

Dobrý den , pouze z hodnoty Eozinofilů se nedá diagnostikovat -zda-li pacient bude trpět astmatem, nález svědčí pro alergický terén u pacienta. Astma se diagnsotikuje jinými metodami /spirometrie, FENO, důležité je klinické vyšetření a příznaky pacienta/

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x