Krvácení

Dobrý večer, 26.11. jsem dobrala antibiotika na zanet prudusek Cefzil, brala jsem je v období menstruace, ta probehla z casti dobre, ukoncila se a za 2 dny se zpustila opet, potom jsem cca za tyden dostala vyrazku v okolí pochvy a na pohotovosti mi dali Cloritmazol vag. a Cloritmazol crm. , behem uzivani vag. tbl se z pondeli na utery jsem mela krvavy vytok. potom to ustalo a po treti tbl uz to bylo v poradku. Ale bouzel mne trapi mensi krvave vytoky z pochvy... Muzete mi prosim poradit? muj lekar ma dovolenou. Dekuji

Odpověď odborníka:

Zkuste Ascorutin 3x2, pokud by špinění přetrvávalo,navštivte lůžkové zařízení protože bez vyšetření je diagnoza nemožná Clotrimazol je na vyrážku,ale špinění nemůže zastavit Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x