Krvaceni ze spadu vs tehotenstvi

Dobrý den pane doktore, Přítelkyně používá HA EVRA. Mela při ni nasazena ATB Deoxymikoin . Byli ji sdeleno,ze účinnost transdermalni HA není Ovlivněn. Je to pravda? Zajímalo by me zda pokud se přítelkyni dostavilo již dvakrát po dvou po sobe jdoucích cyklech krvácení ze spadu(ATB dobrala v dubnu v květnu i červnu se krvácení dostavilo přesně třetí den po odlepení nálepky v obou mesicich ),tak se těhotenství da vyloucit?děkuji za odpověď. Petr

Odpověď odborníka:

Antibiotika skutečně ovlivňují Evru jen zcela nepatrně, pokud se krvácení- dostavilo tak jak píšete tedy se gravidita dá vyloučit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: