Kvasinková infekce

Dobrý den, chtěla bych zeptat, v pátek jsem se začala léčit na kvasinkovou infekci, dostala jsem globule. Večer jsem ale dostala menstruaci. Můžu i tak v léčbě pokračovat? Taktéž jsem si koupila lactobacilus na užívání. Jsou to tabletky, ale v lékárně mi paní řekla, že se mohou i zavádět do pochvy. Je to tak? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Lépe je sice mimo menses,ale můžete pokračovat i při menses,ale laktobacil si nasaďte až po léčbě kvasinek,souběžné užívání by nemělo takový efekt. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: