Kvasinky přes kondom

Je možné, aby přítel ode mě chytil kvasinky i když byl sex s kondomem? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Přes kondom kvasinky nepřestoupí. Možností vzniku kvasinkové infekce je přenos např. dotykem či změna ph a tím obranyschopnosti poševní sliznice po pohlavním styku, kdy se infekce reaktivuje.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina prostaty (2. díl)
Články: Rakovina prostaty (2. díl)
V časných stadiích rakoviny...
Kdy nám hrozí ztráta čichu?
Články: Kdy nám hrozí ztráta čichu?
Ztráta čichu neboli anosmie...
Pozor na zvětšené lymfatické uzliny – mohou značit zánět i rakovinu
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: