Lactanon v těhotenství

Dobrý den, mám intoleranci laktózy. Pokud není zbytí, užívám k mléčným výrobkům tablety LactaNONu. Mohu je užívat i během těhotenství? Na krabičce píšou, že enzym je vytvořen houbou Aspergillus oryzae, ale bohužel nepíšou nic o vlivu v těhotenství. Nebo je nějaký jiný bezpečnější přípravek s enzymem k rozkladu laktózy možný užívat v těhotenství? Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Lactanon můžete v graviditě bez obav používat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: