Lactobacillus acidophilus nd

Dobrý den, trpím na kvasinky. Trápí mě dlouhodobě. Dozvěděla jsem se o užívání Lactobacillusu acidophilusu, zajímal by mě váš názor, jestli to pomáhá. Koupila jsem si gyno-pavaryl 150 combipak a právě tyto Lactobacilus acidophilus ND - mohu tyto dva přípravky používat současně? Děkuji moc za odpovědi.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kvasinkový zánět je nutno přeléčit antimykotikem, např. vámi zakoupený Gyno-Pevaryl. Stejně tak užívání tabletek Lactobacillus Acidophilus je vhodným doplňkem léčby. Oba přípravky můžete užívat současně a použití tabletek L.A. vám mohu jen doporučit. Přípravek je vhodný i u dalších onemocnění, nejen při kvasinkových zánětech.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: