Lázně po operaci slepého střeva

Dobrý den, v prosinci 2009 jsem byla na operaci s chronickým zánětem slepého střeva. Začali mi to dělat laparoskopicky, ale protože jsem měla srůsty, operace propěhla nakonec klasicky řezem. Při operaci zjistili i pupeční kýlu. Do propouštěcí zprávy mi chirurg nenapsal, že by mi doporučil lázně ani o lázních nehovořil. Je mi 29 let a dítě zatím nemám. Ale výhledově jej plánujeme. Chtěla jsem se zeptat, zda bych měla zajít za chirurgem, aby mi napsal doporučení pro obvodního lékaře na lázně. Zda lázně mají vliv na nevytvoření srůstů. A hlavně zda bych mohla mít díky tomu, že bych nejela do lázní, problémy s otěhotněním. Předem děkuji za odpověď. Sylva

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Sylvo! Osobně bych va Vašem případě lázně doporučil.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: